FRESH START

God morgen alle spreke mennesker. Solen skinner, fuglende kvittrer og hva er vel da bedre enn å starte dagen med en skikkelig fresh frokost. Jeg elsker å starte dagen med frukt, kesam og te. Denne kombinasjonen er frisk, god og legger seg ikke som en tung klump i magen når jeg nå skal ut på dagens første treningsøkt.

På dagens økt får jeg besøk av Oline som skal være med og gjøre de siste finjusteringene før helgens Hove Tri, hvor vi da står sammen på startstreken. Planen blir i dag å gjennomføre 4 x 4 min sykkel, der vi i mellom kjører 4 x 4 min løp. Etterpå skal vi opp i stampa (vann i Kr.sand) for å teste våtdraktene og kjenne litt på det kalde vannet.

Hva er deres plan for denne flotte dagen ?

Én kommentar

Iselin Renée

11.06.2015 kl.14:07

Det så herlig ut :)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits