EN SISTE FINPUSS FØR HOVE TRI

God kveld sprekinger. Som nevnt tidligere i dag fikk jeg med meg spreke Oline på en siste hardøkt før helgens Hove Tri konkurranse. For dere som ikke har lest innlegget som ble lagt ut i dag tidlig, så skulle vi igjennom en økt som besto av to deler.

På del en skulle vi gjennomføre en heftig intervalløkt som inkluderer overgang fra sykkel til løp. Intervallene gjennomføres ved at vi først kjører fire knallharde minutter på sykkelen før vi har et raskt skobytte for så å løpe fire minutter på mølla. Etter løpinga hadde vi to minutter pause før det var på`n igjen. Denne runden kjørte vi fire ganger.

Etter å ha fått roet ned pulsen litt, satte vi nesen mot Stampa der vi skulle ha en liten svømmeøkt med tridrakt. I begynnelsen var det ganske så kaldt, mener hvertfall jeg. Oline hoppet bare rett uti uten å nøle. Hun er bare heeeeeelt rå. Etter nesten 15 minutter med pingling fra min side kom jeg meg også omsider uti vannet og temperaturen i drakta ble overkommelig etter få meter. Vi endte til slutt med nesten en time svømming før vi sa oss fornøyde. 

 

Oline hadde tilfeldigvis også bursdag i dag og dermed måtte vi selvsagt avslutte dagen med en juice på Will i Juice.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits