SPONTAN TRENINGSØKT

Hei i dag pakket jeg sammen sakene og reiste hjem til Arendal for å gjøre de siste forberedelsene før Hove Tri. Sykkelen ble vasket og polert, tridrakten vasket og startnummeret ble hentet da jeg var på vei ut for løypetesting. På veien ut til Hove møtte jeg på min gode treningskompis Jakub som spontant ble med på noen runder i sykkel og løpeløypa.

Denne spreke mannen kjører triatlonene sine på en racersykkel og da han i dag fikk teste ut min nye sykkel, var det som å se en guttunge på julaften.

I morgen reiser jeg ut for å se Hove Tri Jr. som er triatlon for de yngste. Det vil komme mange flotte bilder fra arrangementet i løpet av morgendagen. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits