I DAG VAR DET BARNA SIN TUR

I dag reiste jeg ut til Hove for å se på triathlon for de unge, og det var gutter og jenter i alderen 9 - 15 år som skulle i ilden. Det var omtrent 125 tøffe mennesker som sto klare til start i det kalde vannet og når startskuddet gikk var det ingen nøling og de la på svøm de 200 - 250 meterne som skulle svømmes. Etter å ha vært i vannet i nesten 10 minutter begynte de første atletene å komme skjelvende opp av vannet. Selv om de frøs, klarte de å gi oss heiende et lite smil og gi oss tegn på at dette er gøy.

Videre løp de til syklene sine, hev på seg hjelmen og satte fart. Før vi visste ordet av det var de inne igjen til T2. De hev fra seg sykkelen og trampet oppi joggeskoa og satte på ny fart ut i en ganske tung løpeløype. Det tok her heller ikke lang tid før førstemann kom inn til målgang med hevede hender.

En ting er sikkert, det vil komme mange gode atleter i  tiden fremmover.

I morgen skal jeg i ilden og gjennomføre olympisk distanse (1500 m svlm, 40 km sykkel og 10 km løp). Med bare 14 grader i vannet kjenner jeg at jeg er litt nervøs, men det skal vel gå greit. Det er mange gode på startlistene og jeg blir veldig fornøyd dersom jeg havner på topp 10. Dersom du ikke har planer så er det bare å komme ut g ta en titt.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits