TO SMÅSYKE PÅ LØPETUR

De siste dagene har jeg sittet med min siste innlevering før jeg kan ta en velfortjent ferie. Denne gangen har jeg skrevet en prosjektbeskrivelse av masteroppgaven min som skal omhandle den indre monologen (self-talk) hos triatleter. I løpet av perioden jeg har skrevet har jeg selvsagt også klart å bli forkjøla og hoster som en tulling. I dag tenkte jeg derfor at kanskje en liten joggetur og litt frisk luft kunne hjelpe på formen. Jeg inviterte med meg Kristina og sammen løp vi en rolig runde på mellom 10 og 12 kilometer og ut over kvelden virker det som om hostinga har gitt seg noe. 

Nå håper jeg bare det blir enda bedre i løpet av morgendagen for da skal jeg kjøre ny konkurranse. Denne gangen er det Skagerrakmila i Arendal som står for tur. Følg med for race report.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits