IRONMAN 70.3 HAUGESUND KOM FORTERE EN FØRST ANTATT

Nå har det seg slik at jeg etter den harde eksamenstiden har vært helt utkjørt og jeg valgte derfor å ta meg helt fri fra bloggskrivingen en liten periode. Nå har jeg fått ladet opp energinivået mitt igjen og er nå klar for å oppdatere dere lesere om mitt liv som triatlet. 

I disse dager består dagene av en siste finpuss på formtoppingen før helgens IronMan 70.3 i Haugesund. Jeg klarte selvsagt å blinkse på datoen og dermed fikk jeg en uke mindre forberedelser enn først antatt og må dermed gjøre noen småendringer i treningsplanen. 

I dag startet dagen med med 2600 m i svømmebassenget. Her kjørte jeg et testdrag på distansen jeg skal gjennom under helgens konkurranse (1.9 km). Formen virker grei men når det kommer til teknikken er den ikke helt tipptopp når jeg kjører et høyt tempo. Etter nesten en time i bassenget gikk turen videre ned til jobb der jeg satt og planla hvordan jeg skal legge opp helgens konkurranse. Etter mye tenking var det på tide å sette i gang med dagens andre økt som da besto av en time rolig spinning etterfulgt av fire drag av fire minutter. I det sykkeløkta var ferdig fikk jeg se på facebook at kristiansand løpeklubb skulle ut og kjøre noen intervaller, dette var jo selvsagt noe jeg måtte hive meg på. Jeg ble med på seks av de totalt åtte progresjonsintervallene (800 m pr. runde) løpeklubben hadde før jeg sa meg fornøyd og reiste hjem for en velfortjent middag.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits