TRISKILLE ER NOE DRITT

I dag har det vært en helt fantastisk dag her på sørlandet. Solen stekte fra blå himmel og dette førte til temperaturer opp mot 30 grader i solsteken. Når det først kommer en slik dag handler det om å utnytte den maksimalt. 

Som triatlet vil man komme borti mange en rekke små utfordringer. Ett av dem er det velkjente triatlonskillet. Noen synes dette sikkert er kult å ha et slikt skille for å vise at man er mye ute og sykler / løper i sommerhalvåret men jeg synes ikke det er like kult å hive av seg t-skjorta på en varm sommerdag for så ¨se ut som man har enda en hvit t-skjorte på seg. Derfor ble dagens løpeøkt gjennomført i bar overkropp. Forhåpentlig vis vil det komme fler slike dager sånn at jeg kan få utliknet skillet noe mer.

Etter en lang og varm dag tok Tonje turen til Kr.sand og vi fikk tatt oss en liten kveldsvandring før hun igjen reiste hjem for å gjøre seg klar for jobbinnsats i morgen.

Hva har du gjort denne sommerdagen ?







Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits