IRONMAN 70.3 CHECK IN

Etter en lang dag med kjøring er jeg og pappa endelig på plass i Haugesund og nå er jeg skikkelig klar for årets utgave av IronMan 70.3. Sykkelen er levert, handling hos Salming er overstått og nå skal jeg til å legge meg under dyna for noen få timer med søvn før det er klart for action.

Alt klokken 04.30 skal jeg stå opp og jeg må være på plass i skiftesone for de siste forberedelsene klokken 06.00. Da skal sykkelhjulene pumpes, nutrition skal fylles på og skifteposene skal fylles med det resterende utstyret. I det klokken slår 08.10 går startskuddet for min pulje (18 ? 34 år) på mellom 400 og 500 startende. Planen er å stille seg blant de fremste for å slippe sperring og sinking. Forhåpentligvis kan jeg klare å få en god plassering på denne første delen og dermed slippe kaos i skiftesone (T1).

Dersom dere vil følge meg direkte og se hvordan jeg ligger an, kan der klikke dere inn HER og søke på navn eller startnummer (1482).

 Rase report vil komme enten i løpet av morgendagen evt. på mandag morgen.

 Dersom du vil se bilder før blogginnlegget er det bare å følge meg på Instagram à sondresolheim

Én kommentar

Ingvild

04.07.2015 kl.23:44

Lykke til Sondre - håper vi sees under løpingen 🏃🏼

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits