HVA GJØR MAN DAGENE ETTER EN IRON MAN ?

Det er alt gått to dager siden jeg gjennomførte Iron Man 70.3 Haugesund og i disse dagene har jeg rett og slett levd livet. Jeg trener det jeg vil og føler for, spiser det jeg liker best og ser en masse på film og serier. 

I dag var jeg først med Tonje på en "liten" shoppingtur på sørlandssenteret. Etter dette ble det to timer med trening før jeg nå er hjemme på hybelen hvor jeg skal legge beina høyt, spise en masse taco, etterfulgt av masse is til dessert mens jeg ser på et par serieepisoder. Jeg er en stor fan av fantasy og superheltserier og tenkte jeg skulle gi dere noen tips til hvilke serier som er verd å se dersom du er litt som sånn som meg ;)

1. The Flash

2. Arrow

3. Gotham

4. Daredevil

5. Smallville

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits