MORGENØKT MED YNGVAR ANDERSEN

Denne dagen startet på en helt fantastisk måte. I disse dager er Yngvar Andersen på besøk i Arendal og i den anledning kjører han morgentreninger tirsdag - lørdag denne uka fra 09.00 - 09.30 for alle som vil. Opplegget hans baserer seg på at alle skal kunne være med uansett alder og form. I dag var den yngste rundt 4 år og den eldste i 60 årene. 

Yngvar hadde i dag lagt opp til en økt som både utfordret eksplosivitet, styrke og utholdenhet. Da økta var ferdig hadde vi vært gjennom øvelser som løpsintervaller, dips, planke, rygghev og løpsdrag med PT-tau fra Mykjemeir. Det var en flott økt som tilsynelatende klarte spre energi og glede til de nesten 50 menneskene som deltok. 

Mine peronlige meninger om Yngvar Andersen:

For meg er Yngvar som en superhelt in real life. Helt siden jeg var liten har jeg sett han på TV og sagt til mine foreldre at slik skulle jeg bli når jeg ble stor. Han virker som et alltid positivt menneske som har forståelse for andre menneskers livssituasjon og klarer å formidle trening på en måte som er forståelig for den vanlige mann / kvinne på gata.

Dette var en super økt å starte dagen med og jeg anbefaler på det varmeste å teste det ut dersom du er i Arendals området en av de nærmeste dagene.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits