RØDT ER IKKE BRUNT

                                                                                                                                                                                                                                                                        annonse

Selv om det i år ikke har vært mye som har minnet om sommer, så har vi allikavel hatt dager hvor solen står høyt på en skyfri himmel. Jeg foretrekker å bruke slike dager til å kjøre lange treningsturer på sykkel eller løp. Som mange sikkert vet er det fort gjort å bli solbrent når man trener under slike forhold og jeg går på samme smellen hvert år. Jeg har planer om å slå to fluer i en smekk og smører meg minimalt / ingenting for å håpe å komme hjem fra treningsøkta nøttebrun og fin. Hvert eneste år skjer det samme, jeg reiset ut på treningsturen og kommer rødmalt hjem. I år har jeg skjønt at det lureste kanskje er å beskytte seg litt mot den sterke sommersola som vi har her på sørlandet. 

Nivea sendte meg noen produkter som jeg kunne teste når jeg var ute og trente og disse har fungert veldig bra. Triathlonskillet mitt har aldri vært mer tydelig og det ser ut som jeg konstant har på meg en hvit trisuite. Men er det ikke slik de sier i den utholdende sportverden: Jo større skille man har, desto bedre utøver er man.

Et siste tips til dere lesere: Rødt er ikke brunt :) 

 

Én kommentar

Nyttig innlegg, Sondre! Rødt er absolutt ikke brunt og det er veldig viktig å beskytte seg mot solens UV-stråler. Jeg tror ikke alle forstår konsekvensene av for sterk sol før de faktisk er solbrent flere steder på kroppen. Stå på videre, smør deg med solkrem og ha gode økter ute i finværet! :-)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits