TRITRENING MED VENNER ØKER MOTIVASJONEN

God kveld spreke mennesker. For tiden flyr dagene bort i trening, flytting og masterlesing. Slike hverdager fører til at både hode og kropp blir sliten og formen blir redusert. Når formen er slik blir ikke treningsøktene optimale og jeg lurer rett og slett meg selv og jukser meg unna deler av øktene. Når slike perioder inntreffer er det godt å ha gode venner som kan være med å pushe meg til lettere økter. 

I går var jeg så heldig å få lov til å få en økt sammen med min gode venn Morten, som i drøye 2500 meter var med å kjørte temposvømming i stampa i Kristiansand by. Vi kjørte 6 x 350 meter tempo og i mellom dragene slappet vi av i ca. 2 minutter. Etter økta var Morten så grei å kjøre meg hjem til Arendal der jeg skal kose meg denne helgen. 

I dag hadde jeg avtalt en ny svømmeøkt med ei anna triathlonvenn. Maria og jeg skulle i dag få unnagjort 3000 meter. Vi kjørte en nesten sammenhengende økt hvor pausene var minimale. I tillegg hadde jeg en runde på 500 meter med svømmefallskjerm som gjøre motstanden betydelige tyngre. Vi hadde en kjempeøkt som avsluttet med is og jordbær i det flotte sørlandsværet.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits