HARD OVERGANGSØKT

I dag var det på tide med en ny treningsøkt med Andreas. På dagens plan var det skreve opp overgangsøkt hvor vi først skulle ha 30 min terskel på sykkel for så å kjøre 10 x 400 meter løp på bane. Det var en ganske tung økt på nærmere 2 t 30 min som tappet godt med krefter. 

På sykkelen klarte vi å holde et tempo som var over 40 km/t i snittfart, noe som da tilsier at vi klarte å legge hele 20,5 kilometer bak oss. Målet med syklingen var at vi skulle hold oss på terskel og ikke kjøre oss helt i senk. Det gikk fort og med noe trafikk og noen irriterte bilister kan vi si oss fornøyde med denne delen.

Etter vi hadde hoppet av sykkelsetet, bar det rett inn i joggeskoene også kunne vi sette fart mot løpestadion hvor vi som sagt skulle fullføre 10 x 400 meter på under 1.15 pr. runde. Her klarte vi faktisk å holde en snittfart på mellom 1.12 og 1.13 pr. drag, noe som tilsier at løpeformen hos både meg og Andreas er der.

Driver du med triathlon er det økter som dette jeg anbefaler på det sterkeste.

 

Én kommentar

Jørn Larsen

02.08.2015 kl.21:13

kungeøkt!

Har testet noe lignende og ikke i nærheten av deg ;-)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits