PRE TRIQUART

I går avtalte jeg og Andreas at vi skulle ta en gjennomgang av neste helgs NM olympisk distanse (1500 m svøm, 40 km sykkel og 10 km løp). NM er i år tildelt arrangementet Triquart, som er et nystartende triathlon som tar plass i flotte Kristiansand by. 

Svømmeløypa er ganske så krevende, da vi skal svømme fra Kilden, gjennom kanalen ved fiskebrygga og mot bystranda. Svømmeløypa kommer til å kreve at man er god på navigasjon i vannet. Er man det så tror jeg at man kan tjene mye. Som litt ekstra info til andre som skal stille på startsstreken neste helg så var det 13,5 grader i vannet og masse maneter. Slik har det også vært når andre har svømt i området, så det er bare å forberede seg på det.

BLIR DU Å SE PÅ STARTSTREKEN NESTE HELG ??Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits