KJEDELIG MED SLIKE DAGER

Du kjenner sikkert igjen de dagene du har planlagt å få gjort en masse også ender du opp med å nesten ikke gjøre noe av det som var planlagt. En slik dag har jeg hatt. Jeg startet dagen med en treningsøkt der jeg først kjørte 30 minutter på elipsemaskin etterfulgt av litt core. Da dette var gjennomført var egentlig planen å ta meg en liten løpetur. Denne løpeturen ente heller opp som en 30 minutters boksesession.

Senere på dagen skulle jeg få slettet noen av de 2475 reklamemaila jeg har liggendes i innboksen min. Jeg rakk nøyaktig å slette 350 før jeg gikk drit lei og fant ut av at jeg heller skulle skrive mail til sensorene mine på masteroppgava. 

Da dagen nesten var omme bestemte jeg meg for å avslutte med 4000 meter rolig svømming. Svømmingen ble et faktum men i steden for 4000 meter rolig, ble det en 2500 meter lang intervalløkt. 

Slik kan det gå når man har en dag der alt ikke går helt slik man har tengt.Én kommentar

bloggerjorn

05.08.2015 kl.10:31

Der har vi alle vært Sondre :)

Har selv en slik UKE nå. Plages med en tå som hindrer løpingen og syklingen big time.

Men vi kommer sterkere tilbake etter slike dager!!

STÅ PÅ!!

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits