BLI MED DA VEL

Til helgen braker det løs og jeg har fått den store æren av å være årets frontfigur for IronMan Helgen som går av stabelen førstkommende lørdag i Fevik lysløype. Denne dagen blir det lagt opp til at alle som ønske å prøve seg på en uhøytidelig gjennomkjøring av en halv eller full IronMan kan gjøre dette (start mellom 8 og 10). Det er ingen konkurranse og blir heller en form for sosial fellestrening. Hvis dere ønsker å kjøre andre distanser er dette også mulig. 

Dersom dette kom litt brått på, kan jeg også røpe at jeg kommer for å kjøre litt fellestrening for dere andre. Dette blir da i form av en kondisjon og en styrkeøkt Planen er da å starte kondisjonsøkta kl 10.00 - 11.00 og styrkeøkta fra 11.30 - 12.30. Dette er økter som i utgangspunktet er gratis men siden dette er et arrangement som har forhåpninger om å samle inn litt penger til strømmestiftelsen og ABC Nepal, så oppfordrer jeg alle til å gi en liten symbolsk sum for treningen.

Bor du i Arendals området så anbefaler jeg dere absolut til å stille opp. Det er trening som passer alle og en hver, enten du er barn eller voksen. Er du med !?

For mer info se HER...
2 kommentarer

traust

06.08.2015 kl.22:02

Ha ha ha, dette var nok ikke en invitasjon til meg - men jeg håper du får flott helg :-)

bloggerjorn

07.08.2015 kl.10:49

Fantastisk Sondre!

Skulle så gjerne kommet ned å blitt med, men har mine egne løp her i regionen i helgen :(

Lykke til med arrangementet så møtes vi nok plutselig skal du se!

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits