GRATIS TRENING PÅ SOLSIDEN PT-SENTER

Denne uka 17. - 21. august er det gratis trening på Solsiden for alle studenter i Kristiansand by. Mellom klokken 08.00 og 18.00 vil dere kunne få muligheter for å teste ut våres flotte lokaler som ligger i Markensgate 34, 3. etg. Stort sett vil døren være åpen, men dersom den er låst kan dere ta å ringe på for så å bli sluppet inn. Jeg ønsker også å invitere dere med på en av mine spinningstimer førstkommende onsdag fra kl. 17.30 - 18.30. Dersom dette er interessant kan dere komme innom senteret i morgen og skrive dere på listen. 

Håper så mange som mulig har mulighet for å ta turen innom i løpet av uka og dersom dere lurer på noe mer svarer jeg dere gjerne i kommentarfeltet evt. kan du komme innom Solsiden på onsdag etter kl. 15 og snakk med meg personlig. 

Ha en fortsatt sprek uke også håper jeg vi ses ;)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits