EKSTREMBOLKEN GÅR SOM PLANLAGT

Nå er jeg inne i den fjerde dagen av ekstrembolken og til nå er fem intervalløkter unnagjort. For det meste har det gått i løping og sykling, men i går kveld runnet jeg av med en god svømmeintervall med den flotte gjengen i Kristiansand triathlonklubb. De andre fra klubben skulle gjennom 10 x 100 m + 10 x 50 m. Med tanke på Iron Man Barcelona var det ikke like relevant å kjøre disse distansene for min del. Derfor la jeg meg i en av de ytterste banene og svømte mine 4 x 500 m intervaller. 

Under selve intervalldragene hadde jeg et stort fokus, nemlig en god teknikk samtidig som poweren i hvart tak skulle være optimalt. 

Etter en lengre periode med tung kropp og ikke helt god form begynner nå formen å tikke inn og jeg ser rett og slett frem til å pushe meg selv gjennom de neste syv dagene med noen fler intense intervalløkter.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits