PROSJEKT TRIATLON

I et helt år nå skal jeg sitte å skrive på min avsluttende masteroppgave. Temaet i oppgaven min dreier seg om triatleters indre monolog / self - talk og dens påvirkning hos idrettsutøveren. Det blir et spennende prosjekt der klubbtriatleter (Arendal, Grimstad og Kristiansand triatlonklubb) og profftriatleter (landslaget) skal testes. Utøverne skal gjennomgå en sprintkonkurranse (750 m svøm, 20 km sykkel og 5 km løp) der de skal gi sitt maksimale. Underveis skal de ha små pauser der en rekke spørsmål blir besvart.

I morgen stiller 11 klubbtriatleter og 11 sportye tidtakere opp klokken 08.00 for å gjennomføre første testen i prosjektet. Derfor har jeg i dag viet hele dagen til å gå gjennom alt av spørreskjemaer samt løype gang etter gang, slik at jeg har blitt så godt forberedt som over hodet mulig til i morgen. Alt er klart og nå er det bare gjennomføringen som gjenstår. 

Jeg tar å runder av kvelden med en god intervalløkt, før jeg hiver i meg noe mat og hopper rett i loppekassa. 

GOD NATTIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits