HÅRETE MÅL OM VM 2016

God ettermiddag spreke mennesker. De siste ukene har det vært mye uforutsett som har dukket opp rundt skole og masterskrivinga, derfor har det vært svært dårlig med innlegg på bloggen. I tiden fremover håper jeg derimot å få til daglig oppdateringer hvor jeg også har en ideèn om å begynne med en liten videobloggsession.

I morgen er det kun en måned igjen til min andre fulle IronMan konkurranse. Denne konkurransen er den samme som jeg deltok på i fjor og vil finne sted i Calella som er en liten by 60 kilometer utenfor Barcelona. I denne forbindelsen skal jeg fra i morgen av begynne videoblogging som vil vise dere litt av hvordan min siste treningsmåned er før en slik stor konkurranse. 

Jeg håper dette er noe som er interessant for dere lesere og setter stor pris på dersom dere vil dele bloggen min med andre som kanskje også kunne vært interessert i å følge med på forberedelsene mine.

I år er planen å knuse fjorårets pers og kanskje være med å kjempe om VM billett på Hawaii i 2016.

Her er noen bilder fra fjorårets IronMan Barcelona.Under kan dere se meg sammen med mitt stor norske forbilde, Gudmund Snilstveit som har vært til stor hjelp med å gi meg gode tips, råd, inspirasjon og motivasjon. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits