VI LEKER IKKE LANGTUR

I dag hadde jeg og tre andre atleter fra Kristiansand triathlonklubb en skikkelig langøkt på sykkelen. Tre av oss skal delta under IronMan Barcelona og hu siste som ble med på turen er bare maskin og ble med som fartsholder. Grunnet en villedning av Susanne (The beast), havnet vi på en grusvei som vi måtte følge i 4-5 kilometer. Men til tross for dette klarte vi å holde en snittfart på rundt 30 km/t gjennom hele den 160 km lange løypa.

Ruta vi var gjennom gikk fra: Kristiansand - Lillesand - Grimstad - Rykene - Froland - Hønefoss - Birkeland - Kjevik - Kristiansand.

Nå er det gått noen timer siden jeg kom hjem og beina begynner å ta konsekvensene av det som tyder på for lite langturstreninger. Menmen, man får vel bare bite i det sure eple og trene med stive bein de neste dagene. 

Under kan dere se en liten film fra dagens tur. Jeg har begynt å snoke litt på redigering via iMovie og det var vanskeligere enn jeg hadde trodd, men et lite resultat ble det. 

video:kritri

I morgen tidlig klokken 08.00 er det 2 timer med svømming på Aquarama som står for tur. Stay tuned.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits