OPPSTART AV TRIUNG I KRISTIANSAND

De siste ukene har jeg hatt masse å gjøre. Jeg skriver en mastergrad innen idrettsvitenskap, tar årstudium i religion, jobber som PT, trener og nå i helgen var jeg også et kurs gjennom Norges Triathlonforbund rundt temaet triathlon for barn og unge. 

Grunnen til at jeg har vært på dette kurset er fordi vi nå skal starte opp en ungdomsgruppe her i Kristiansand hvor vi skal ha et fokus på triatlontrening for den yngre generasjon. Her kan dere lese litt mer info rundt prosjektet.

UNG OG LYST Å DELTA PÅ HOVETRI ELLER TRIQUART 2016??

Kristiansand Triathlon holder på å etablere en ungdomsgruppe med målsetting om å gjennomføre en felles konkurranse sommeren 2016. Om det blir HoveTri eller TriQuart eller begge deler finner vi ut av i fellesskap.

Vi ønsker også delta på en nordisk triathlon treningsleir (for Norge, Sverige, og Danmark) neste sommerferie.

Bli med på første trening 22 september

Kontakt oss for påmelding eller mer informasjon

Sondre Risdal Solheim (Mob: 98852040)
Helene Hørte (Mob: 95110091)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits