2 BLOGGERE PÅ VILLSPOR

God kveld spreke lesere. I dag var planen å unne seg en god og lang frokost før dagens to intervalløkter skulle gjennomføres. Jeg hadde akkurat fått satt meg ned i den lune sofaen, begynt å sippe på en kaffetår og var halvveis i en Seinfeldepisode da en melding poppet opp på mobilen. Hmmmmmm, tenkte jeg og var ikke vant med at meldinger poppet inn så tidlig på morgenkvisten. Da jeg så på telefonen var det blidfisen MAren som ville ha meg med ut på en rolig sone 1 tur. Vi ble enige om å møtes og at turen ikke skulle vare mer enn 45 min.

Vi møttes og startet på den rolige joggeturen i det flotte høstværet, vi møtte på noen hindre, men løste disse på en grei måte uten at jeg skal fordype det noe mer. Plutselig stoppet vi opp og kikket forundret på hverandre. Ingen av oss hadde peiling på hvor vi var og hvilken retning vi skulle ta, det eneste vi visste var at vi hadde jogga i 1 time. Uten diskusjoner bestemte vi oss bare for å løpe videre og satse på at vi havnet et sted der vi var kjente. Tiden gikk og for å gjøre en lang historie kort så tok det totalt 2 timer og 10 min før jeg kom meg hjem. 

Her er noen flotte bilder fra turen til de to "loste" bloggerne...Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits