DET VIKTIGSTE ER DE RUNDT DEG

Hva kreves det av en toppidrettsutøver ? Man må være strukturert, dedikert, innsatsvillig, sta og ikke minst være flink til å prioritere idretten forran nesten alt annet hverdagen har å by på. Til tider kan dette være noe som er svært vanskelig. Andre mennesker som ikke står i din posisjon, kan se på deg som treningsnarkomanen som aldri er med ut på byen eller på sosiale sammenkomster  og dropper dette for gjennomføre din siste treningsøkt for dagen, eller rett og slett bare for å få nok hvile. 

Det har vært flere ganger jeg har tenkt om jeg virkelig vil ofre så mye for KANSKJE å oppnå den store drømmen om å bli en av Norges beste  langdistansetriatlerter. Det er når man er i slike situasjoner det er greit å ha mennesker rundt deg som støtter deg opp mot 100 % i det du driver med og ikke ønsker at du skal gå glipp av din store drøm. 

For meg er det mange som er av viktig betydning og jeg ønsker veldig å fremheve noen av dem. 

Først har vi pappa. Han må være verdens beste papps. Han ordner og steller for at jeg skal komme meg dit jeg skal konkurrere og få best mulig forberedelser til mine konkurranser. Er det en som gledelig kjører 400 km for at jeg skal få konkurrert så er det han. Han er også min coach og vet akkurat hvordan han skal trigge meg slik at jeg stadig forbedrer personlige rekorder. 

 

Min mamma skal også ha skryt. Som sykepleier er hun nøye med at min fysiske helse alltid er under kontroll og at jeg ikke skal feile noe. Hun ordner slik at jeg får grundige sjekker på sykehuset slik at ikke uforutsigbare ting skal hende. Mamma har jeg dessverre ikke noe bilde av.

Min lillesøsster er min store interne konkurrent i familien. Selv om hun driver med fitness og jeg med triathlon så konkurrerer vi hele tiden med hverandre. Hvem trener mest, hvem har størst muskler, hvem er raskest, hvem spiser sunnest osv, osv. Selv om vi er store konkurransemennesker begge to, så backer vi hverandre opp hele tiden og gleder oss over den andres prestasjoner. Hun må være verdens beste lillesøster.Så har vi verdens beste kjæreste, Tonje. Hun ordner, tilpasser og står på slik at jeg kan få få kjørt treningene mine til de tidene jeg har satt opp og det er ikke sjeldent at middagen står ferdig på bordet etter at treningsøkta er ferdig. Helt siden vi ble sammen for 6,5 år siden har hun hele tiden stått ved min side og støttet meg på konkurranser og gitt meg motivasjon. Hun er en av de som kjenner meg best og skjønner hva jeg tenker før, under og etter en konkurranse. Tonje har så stor betydning for meg at dersom jeg skulle nevnt alt ville jeg kunne skrive mange, mange sider til om det.Ellers har jeg også mange andre mennesker som er av stor betydning for min treiathlonsatsning. Venner, sponsorer og blogglesere er blandt dem som er av stor betydning. Dere er interesserte i å følge meg i det jeg gjør og er stadig nysgjerrige på det jeg har vært med på. Dette er viktig for at jeg skal oppretholde min motivasjon. 

Til slutt vil jeg takke dere for all støtte dere har gitt meg til nå og jeg er nesten sikker på at dersom dere ikke hadde hadde vært så gode som dere er, så er det ikke sikkert at jeg hadde drevet med triathlon den dag i dag. 

Tusen takk skal dere ha :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits