KAN DRØMMEN BLI REALITET ?

Nå er det bare få dager igjen til jeg er tilbake igjen der mitt livs store eventyr i fjor begynte. IronMan debuten min i 2014 var ikke den store suksessen, men nye bekjentskap ble gjort og motivasjonen til å jobbe enda hardere har kompensert. I år er jeg igjen klar for en ny runde med IronMan galskapen og føler meg desto bedre rustet etter gode tips og veiledning fra Gudmund Snilstveit, Morten Hornnes  med flere.

Jeg er klar for å gi alt og drømmer om å kunne kjempe helt i toppen innad i min klasse (18-24 år) for så å kunne kvalifisere meg til VM på Hawaii i 2016. For at dette skal bli realitet må absolutt alt klaffe. Ikke bare må jeg prestere på svøm, sykkel og løp, jeg må at på til ha hodet på riktig sted (mentalt/motivasjonelt) og næringstilførselen må times riktig. 

I morgen kl. 17.50 vender jeg og noen andre lagkamerater nesen nedover til det varme land og skal ha noen dager til å klargjøre oss for konkurranse. Følg med på bloggen de neste dagene for oppdateringer ;)

Her er noen bilder fra fjorårets IronMan Barcelona:Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits