EN HÅPLØS VERDEN

Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte henne, helt siden vi kom inn døra på Kjevik i forgårs har liksom alt gått skeis. Det hele startet med at hele systemet til KLM hadde krasjet, noe som førte til at de ansatte måtte skrive ut billettene for hånd. Vi som da hadde kommet nesten 2,5 time før avreise for å ha god tid i tilfelle noe skulle skje, hadde stor tro på at flyet kom til å gå som planlagt.Tiden gikk og plutselig ble det ropt ut av høytaleren at flyet vårt ikke kom til å reise før kl. 19. 

Siden vi visste at vi bare hadde 45 minutter på oss i Amsterdam fant vi fort ut at vi kom til å misse dette flyet og som om det ikke var nok viste det seg det var aller siste flyet som skulle til Barcelona denne dagen. Da vi landet i Amsterdam kunne vi derfor bare se flyet vi skulle ha sittet på ta av. Vi fikk ombooket billettene våre og måtte bare smile pent og takke da vi fikk henvisning til et Airport Hotell.

På dette hotellet sov vi fra i går til i dag og flyet vårt til Barcelona hadde avreise ca kl. 08. Denne gangen var heldigvis alt på stell og flyet reiste presis, men da vi trodde at ingen ting kunne skje oss i dag kom det selvsagt. Transporten vi hadde bestilt fra flyplassen til Calella hadde ikke plass til syklene våre og vi fikk beskjed at vi måtte ta en taxi de 80 kilometerne det var fra flyplassen til Calella. Dette havnet da på den lette sum av 160 euro (WIHIIII), just my luck. 

Men da hadde vi hvertfall kommet oss frem og nå er alt pakket ut og klargjort. Jeg, Tony og Erik har ikke klart å holde oss, og har allerede i dag fått testet ut både løpe og deler av svømmetrasseen. Men er det ikke slik man sier: Triatleter på "ferie" ! Vi har også alle klart å booke oss i på forskjellige hotell inkludert middag. Dette fører til noen dager med ensom majestet middager.

Fortsett og følg med på bloggen, i morgen kommer skikkelige bilder !Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits