FØLG MEG UNDER IRONMAN BARCELONA

God kveld kjære lesere. Nå er alt av utstyr til i morgen pakket ned og sykkelen er levert, så nå er det bare å få seg noen få timers søvn før jeg skal opp igjen for å gi alt. Dagen i dag har stort sett gått med til racemeeting og noen siste finjusteringer på sykkel og annet utstyr.

Fra starten av dagen hadde jeg en liten vurdering av været og hvilke forhold som er spådd til morgendagens konkurranse. Slik det var i dag hadde vi store bølger, mye vind og små regnbøyer. Ut over kvelden roet det seg bra ned og nå er vannet nesten blikkstille og det er så vidt noe vind. Jeg får bare håpe at dette holder seg ut morgendagen. 

Ellers føles formen flott og jeg er i grunn ikke veldig nervøs. Jeg vet det er mange gode med i agegroupen min, men jeg vet også at de bør frykte meg dersom alt er på stell i morgen og jeg ikke får noen problemer underveis. 

Det hadde vært kjempegøy om dere lesere ville tatt en liten titt på meg i morgen og derfor legger jeg med en link slik at dere kan se hvordan jeg ligger an under konkurransen. Jeg starter et sted mellom kl. 08.45 og 09.00 en gang og har startnummer 131.

Link for video i løype:
http://eu.ironman.com/triathlon/coverage/detail.aspx?race=barcelona&y=2015#axzz3nX3LSZkY

Link til athlete tracker:
http://eu.ironman.com/triathlon/coverage/athlete-tracker.aspx?race=barcelona&y=2015#axzz3nX3LSZkY

!!! WISH ME LUCK !!!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits