HVA TROR DU ?

I morgen går IronMan World Championship på Hawaii av stabelen igjen og hvem som kommer til å gå av med pallplassene i år er helt åpent. Selv har jeg gjort meg noen tanker om hvem jeg tror kommer til å havne på gull, sølv og bronseplass. 

Hos mennene tror jeg at Jan Frodeno fra Tyskland kommer til å gå av med seieren. Han er relativt ny i IronMan gamet men har til tross for dette deltatt under sommer OL i 2008 (1. plass) og 2012 (6. plass). Han er god innenfor alle grener, men viser vel mest muskler på sykkeldelen.

Videre tror  jeg den gamle verdensmesteren Sebastian Kienle, også fra Tyskland kommer til å ta en solid 2. plass. Han kommer til å være hakk i hel og jeg tror det bare vil skille 1-2 minutter mellom disse to landsrivalene.

Tredjemann tipper jeg blir Marino Vannhoenacker. Han har hatt noen syke tider tidligere i år og kommer til å være skumme for de andre konkurrentene. Kanskje dette kan bli hans store gjennombrudd.

Hos kvinnene tro jeg top tre lista vil bli seendes slik ut:

1. Daniel Ryf

2. Jodie Swallow

3. Miranda Carfrae

Ellers vil jeg også ønske alle norske som er der nede masse lykke til, og kanskje spesielt treningsvenninne Viviana Hiis som for første gang skal delta på VM på Hawaii. 

Selv skal jeg av gårde å ha spinningstimer i Lillesand, men jeg håper jeg kan oppdatere meg skikkelig når jeg kommer hjem derifra.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits