FØRSTE DAG PÅ TRIATLON TRENER 1 KURS

Nå har jeg akkurat ankommet hotellrommet etter en fantastisk middag med NTF (Norges Triatlon Forbund) og en gruppe andre trenere/instruktører. I dag reiste jeg in til Oslo for å delta på et trener 1 kurs innenfor triatlonsporten. I dag var vi fem instruktører som deltok på den første delen av kurset der vi snakket litt rundt temaene prestasjon, NIF Trenerløype (T1) og forventninger til forbund/instruktør/deltaker osv. I morgen kommer det 14 nye instruktører som skal være med på resten av kurset. Alle kommer fra forskjellige bakgrunner og med forskjellige erfaringer fra teori og praksis.

Sumavsumarum så virker det som om dette kan bli en lærerik kurshelg der mulighetene for utvikling som trener er stor. Jeg får sparret med deltakere som kommer fra forskjellige arenaer med forskjellig kunnskap og erfaringer, så dette kan bli veldig spennende. 

Følg med videre og se hva jeg gjennomgår i morgen. Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits