THE JOKER

Nå er det to dager siden halloween ble feiret i kjent amerikansk stil og i den anledning skulle jeg i år få lov til å bli sminket av en skikkelig upcomer innen moviemakeup. I år var prosjektet å bli mest mulig lik "The Joker" fra Batman filmen. Etter en time og ti minutter med effektiv sminking var resultatet klart og i mine øyne fikk hun meg til å se ut nesten som orginalen når det kom til sminkedelen. Det som ikke var helt likt var håret og ansiktsstrukturen, men det er noe som ikke kan gjøres noe særlig med. 

Sminkøren Rebekka er ei jente som elsker å sminke og har som drøm å komme inn på et bachelorprogram innen Karakterdesign: maske- og hårdesign, for kanskje en gang å kunne sminke markører eller skuespillere i en ordentlig spillefilm. Sjekk henne ut på hennes instagram: Bekkachu, der deler hun litt av hvert fra sin hverdag.

I tillegg til å sminke meg som "The Joker" så sminket hun også min venninne Heidi som en classie vampyr. 

Hva var du på halloween ??

Én kommentar

Rebekka

09.11.2015 kl.13:31

istagram navnet mitt er Bekkachu_ ikke Bekkachu ;)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits