I SLOSSKAMP

I går havnet jeg i en heftig slosskamp som både gikk ut over hode og ben. Jeg hadde akkurat gjenomført min 30 minutters oppvarming på mølla og skulle i gang med min første av totalt fire intervalldrag.  I det jeg trykket på speedknappen klarte jeg den kunsten å trøkke på den ene faste plattformen på siden av mølla, slikt skjer når man blir litt ufokusert. Det var her den 15 sekunder lange slosskampen med mølla begynte. 

Det hele startet med at jeg mistet balansen og smalt hode inn i den ene møllearmen, jeg fikk deretter tak i dem og holdt meg meg oppe. Selv om jeg klarte dette, hadde jeg en viss tyngde på mitt venstre ben noe som gjorde til at friksjonen mellom mølla og beinet mitt ble lavere og brannsåret ble heftigere. Til slutt klarte jeg å heise meg opp fra møllebåndet som da holdt 10 km/t. 

Som sagt tidligere hadde jeg enda ikke begynt på intervallene mine og jeg kunne jo absolut ikke sluntre unne disse. Derfor kjørte jeg på med 4 x 4 minutter. Etterhvert som intervallene ble gjennomført, kjente jeg kraftig dunking i hodet, og da svetta rant ned i brannsåret kan man mildt sagt si at jeg fikk trent min mentale styrke. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits