IKKE GOD NOK FOR NORSEMAN

I natt kom svaret på om jeg fikk plass under 2016 utgaven av Norseman Xtreme Triathlon.  I år hadde jeg god nok tid til å kunne søke om en av de 15 eliteplassene (Krav på resultat under 9 timer og 15 min) som skulle bli tildelt klasse menn, men min tid på 9 timer, 9 minutter og 59 sekunder fra årets IronMan Barcelona var dessverre ikke godt nok resultat. Selv om jeg har hatt en kjempesesong der jeg bare har tatt nye perser og hatt gode pallplasseringer, så føles det allikevel ut som ingenting har gått helt min vei. 

Jeg klarte først å kvalifisere meg fra IronMan 70.3 Haugesund til VM i IronMan 70.3 Zell am see. Denne billetten takket jeg nei til da jeg satset 110 % på VM billett på Hawaii under IronMan Barcelona. Jeg fikk her en 3. plass og dermed var sjansene store for VM. Men i år var det kun en billett i min agegroup og etter 9 timer, 9 minutter og 59 sekunder med blodslit, var jeg 13 minutter for treg. 

Men tilbake til Norseman ! Klokken 07.00 i dag tidlig banket Natasha på døra og sto der å skalv og fikk hikstet frem at hun hadde fått Norsemanbillett og at jeg herved måtte fungere som hennes personlige coach de neste 9 månedene. Selv om ikke jeg kom med, så gleder det meg stort at min gode venninne og hybelsamboer fikk billetten. Det eneste problemet er at hun aldri har kjørt et eneste triatlon før. 

Dette kan bli spennende !!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits