DET ER LOV TIL Å DRØMME

Man setter seg alle noen mål og drømmer som man en eller annen gang i livet har lyst til å oppnå. Målene kan omhandle alt mulig og er individuelle fra person til person. For min del så har jeg mål og drømmer som omhandler mitt normale liv og noen andre mål og drømmer som omhandler meg som idrettsutøver og triatlet. 

I dette innlegget vil jeg fortelle dere litt om mine triatletdrømmer. Jeg kunne med en gang sagt til dere at jeg ønsker å bli verdensmester innenfor IronMan og langdistanse triatlon, men slik min livssituasjon er nå med skole, jobb og 100 andre baller i lufta så er det noe per dags dato som ikke kan oppnås. 

Men ser man på den andre siden på mål som forsårvidt er hårete men allikevel innenfor rekkevidde, så har jeg i all hovedsak tre store drømmer. 

1. GJENNOMFØRE DET SOM SKAL VÆRE ET AV VERDENS HARDESTE TRIATLON (NORSEMAN EXTREME TRIATHLON)

Min første store drøm å kunne gjennomføre og få den gjeve sorte trøya som et tegn på at jeg har gjennomført det som regnes som et av verdens hardeste triatlon, nemlig Norseman Extreme Triathlon som gjennomføres i Norge. Jeg har i alle år sagt at dette er noe jeg skal gjøre og jeg vil gjøre alt for å true seiersherrene.

Sjekk lenken dersom du ikke vet hva dette er: 
https://www.youtube.com/watch?v=ixQWxEwml5g

2. IRONMAN WORLD CHAMPION HAWAII

Min andre store drøm er å kunne delta under VM på Hawaii i løpet av de neste fire årene. Dette er et mål som absolutt er oppnåelig da jeg fra 2016 får noen nye vesentlige forandringer når det kommer til trening og utstyr (følg med på bloggen så vil jeg komme nærmere inn på hva dette dreier seg om).

Sjekk lenken dersom du ikke vet hva dette er:
https://www.youtube.com/watch?v=P1USlgU0Sn4

3. NORGESMESTER

Min siste store drøm er å bli norgesmester i langdistansetriatlon. Dette er et ganske så hårete mål da det på nåværende tidspunkt er den ekstremt råe triatleten Gudmund Snilstveit som har tittelen. Men som dere sikkert alle vet så er det jo lov til å drømme. 

Dette er mine store drømmer når det kommer til sporten og idretten jeg driver på med. Hva er dine målsetninger og drømmer ?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits