HAR DERE TROA ?

Da er jeg offisielt med i konkurransen om å kunne vinne 1 av 3 billetter til Norseman Extreme Triathlon i 2016. Min begrunnelse på hvorfor akkurat jeg skulle få en av billettene ble som følge:

"Aldri gi opp det du virkelig ønsker å gjøre. En person med store drømmer er villig til å ofre alt for å nå dem, uansett hva" (Ung triatlet).

Det er dette mottoet som driver meg fremover og jeg mener at det akkurat er jeg som fortjener en av disse billettene fordi triatlon både er min lidenskap og det jeg lever for. Jeg gjør ingen ting halvveis og kommer aldri til å gi opp målet mitt om å stå på toppen av Gaustadtoppen, vel vitende om at jeg har klart å gjennomføre det som skal være et av verdens vakreste og hardeste triatlon. 

Jeg føler at denne begrunnelsen var 100 % ærlig og 100 % meg. Nå gjenstår det bare å vente til neste uke og se om jeg blir 1 av de 20 som blir plukket ut til en superfinale. 

Tror du jeg til slutt kan ende opp med en billett ?


Én kommentar

Kristina Andersen

20.11.2015 kl.17:41

JAAAA! Dette fortjener du mer enn noen annen min venn <3

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits