VARIASJON ER VIKTIG

I dag hadde sjefa sjøl lagt opp til en annerledes treningsøkt for triatlongjengen i Kristiansand. I steden for å svømme, sykle eller løpe skulle vi i dag spille squash. For flere av de «eldre ungdommene» i klubben, var dette noe de sa de hadde «så vidt» prøvd før. Med det holdt jeg fortsatt på troen om at jeg skulle knuse dem alle langt ned i joggeskoene, trodde jeg.

Jeg burde jo egentlig tatt hintet da samtlige kom med 1-5 egne rekkerter. Konkurransen var satt opp slik at vinnerene i hver kamp spilte mot vinnerne, 2. plassene mot 2. plassene og 3. plassene mot 3. plassene. Det gikk vel kanskje 20 minutter før jeg var slått helt ut av spillet og måtte takke meg til en sisteplass. Men jeg sier meg godt fornøyd med dagens økt, da alle mine motstander fikk meg til å løpe som en idiot rundt på banen. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits