NYTT ÅR, NYE MULIGHETER

Godt nytt år godtfolk !

Det forrige året har for meg vært en berg og dalbanetur uten like. I den ene øyeblikket har jeg all tid jeg kunne ønske meg til å prioritere kjæreste, trening, skole og jobb, mens i det andre øyeblikket står jeg med plikter til langt over hodet. Det er da det er godt å tenke på at det var i 2015, og at 2016 nå er godt i gang og det er på tide å tenke fremover. Jeg har også fått ladet opp batteriene skikkelig med en tre ukers treningsfri ferietur til Indonesia, Malaisia og Thailand.

Konkurranseåret 2015 for meg gikk nesten så bra som det kunne gått. Jeg satt personlige rekorder på samtlige konkurranser jeg var med på. I tillegg klarte jeg å ta en 3. plass i aldersklassen min, både under IronMan 70.3 Haugesund og IronMan Barcelona. Jeg klarte med dette å kvalifisere meg til VM i IronMan 70.3, men valgte å takke nei, da mitt fokus gikk 100 % til VM-kvalifisering i Barcelona til IronMan på Hawaii. Det sistnevnte glapp med rundt 13 minutter og jeg måtte reise tilbake til Norge med et uoppnådd mål i lommen. 

Helt på slutten av sesongen fikk jeg meg enda en liten nedtur da jeg ikke fikk plass under 2016 versjonen av Norseman Extreme Triathlon. Jeg fikk først beskjed om at jeg ikke hadde blitt en av de heldige som hadde blitt trukket ut i lotteriet, og valgte derfor å melde meg på konkurransen som Intersport Norge kjørte der de skulle plukke ut 21 kandidater som kunne være med å kjempe om 3 plasser til konkurransen. Heller ikke her ble jeg plukket ut da de mente at mitt bilde og min begrunnelse ikke kunne hevde seg med de 21 som ble plukket ut. Men som en trøst ble jeg lovet et gavekort av dem (som selvsagt ikke er kommet enda). 

Menmen, man kan ikke deppe over slike kjipe ting. Derfor velger jeg å se fremover i det nye året. Mange spennende ting er på gang og jeg kan så smått nevne at ting skjer for meg og min idrettskarriere. Et stikkord jeg kan nevne, er at jeg har gått inn en avtale med et team. De kommer til å støtte opp og hjelpe meg til å bli en enda bedre langdistanse triatlet, og forhåpentlig vis hjelpe meg til å oppnå mitt store mål om å delta under IronMan World Championship på Hawaii.  

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits