HELGENS FILM

God kveld sprekinger. Mellom alle treningsøkter og stressende hverdager er det viktig å legge beina høyt og nyte en god film. For min del kan det ikke gå en helg uten at jeg ser minimum en film. Jeg kommer derfor til å anbefale dere lesere en film hver helg fremover slik at dere slipper å lete. Jeg vet at min filmsmak kanskje ikke passer alle, men et forslag kan uansett kanskje spare dere for letetid. 

I dag er det action på programmet og hva er vel bedre enn å starte det nye året med min navnevenn IronMan. Det finnes flere filmer i denne serien og i dag er det IronMan 2 som står for tur. 

IronMan handler om den rike mannen Tony Stark som har utarbeidet en rustning som skal kunne gjøre til at han kan motkjempe ondskap. I filmen som er nummer to i serien har verden nå blitt klar over hans identitet som Iron Man. Tony Stark må i denne filmen stri med både hans sviktende helse og en hevngjerrig gal mann med tilknytning til farens arv. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits