ÅRETS FØRSTE UTENDØRSKONKURRANSE

Hei og hopp sprekinger.

Da var årets første utendørskonkurranse overstått. Løpet var et 10 km langt cupløp som Kristiansand løpeklubb hadde stelt i stand. Totalt i løpet var det rundt 30 startende, deriblant min far som skulle "dilte" rundt løypa. Da startskuddet gikk tokk jeg fort teten og beina føltes friske og fine, men snø og is førte til at jeg ikke fikk stort med feste. Etter å ha holdt ledelsen i nesten 2,5 km suste plutselig en orange skikkelse forbi meg. Dette var den Norske Ultraløpmesteren Erik Bergersen. Jeg jobbet hardt for å følge han men litt etter litt dro han ifra meg. Etter 38 min 20 sek krysset jeg målstreken som nummer 2 og sier meg OK fornøyd med det. 

Så var det tilbake til min far og hans løp. Han holdt en jevn fart og kom inn til en 3.plass dersom man starter bakfra på resultatlista med tiden 1 t 2 min 3 sek. Men det er ikke noe å kjimse av når man er 62 år gammel. I tillegg til pappa hadde jeg også fått med meg Natasha som jeg bor i bokollektiv med her i Kristiansand. Hun passerte målstreken på tiden 51 min 35 sek, noe som også er en veldig god prestasjon for henne med tanke på føret. 

Sammen sier vi oss godt fornøyde med løpet og gleder oss til neste gang det samme løpet igjen skal gjennomføres om 4 uker.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits