MAN KAN VEL KALLE DET FOR "PALLPLASS"

God kveld sprekinger !

I  dag fikk jeg en mail fra IronMan der jeg fikk min diplom for å være en av få atleter som har gjort seg fortjent til en IronMan sølvmedalje i "All World Athlete Program". Under vil du kunne lese litt mer om hva dette vil si. 

All World Athlete Program

Ironman All World Athlete program er vår måte å belønne aldersgruppe utøvernes hardt arbeid, engasjement og ytelse på tvers av IRONMAN og IRONMAN 70.3 konkurransene. Gjennom sesongen 2015 kan alle atleter som deltar på et eller flere IronMan konkurranser samle seg opp poeng. Poengene bruker IRONMAN for å systematisk rangere hvilke idrettsutøvere som er innenfor topp ti prosent eller bedre for deres aldersgruppe hvert kalenderår.

Dette systemet fungerer slik at idrettsutøvere generere poeng basert på sin sluttid. Idrettsutøvere samler poeng på hvert løp de fullfører ,frem til den 31. desember. Etter dette vil atletens topp tre prestasjoner telle mot sin All World Athlete status. 

En idrettsutøver kan oppnå All World Athlete status i ett eller flere av følgende kategorier: IRONMAN, IRONMAN 70.3 og SAMLET (IRONMAN, IRONMAN 70.3, IRONMAN 5i50, Life Time Tri Internasjonale og Sprint avstander).

Det finnes tre nivåer forbundet med All World Athlete program:

GOLD (øverst én prosent)

SILVER (fem prosent)

BRONSE (topp ti prosent)

Jeg fikk da SØLV som dere kan se under ;)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits