LITE STEG, STOR FORANDRING

Annonse 

God ettermiddag sprekinger.

Nå er jeg akkurat ferdig med en god intervalløkt i bassenget og i dag som så mange andre ganger begynner jeg å klø på grunn av tørr hud. Dette kommer av at klor i bassenget tørker ut huden og sliter på kroppens ytterlige fettlag. Dette er sikkert et problem som flere triatleter og svømmere kjenner seg igjen i. 

Jeg spurte mine samarbeidspartnere fra NIVEA om de hadde noen produkter som kunne passe med tanke på dette problemet. Noen dager senere fikk jeg disse fire produktene på døra. 

1. NIVEA SUN IN-SHOWER REFRESHING AFTER SUN LOTION:

Er en enkel måte å oppfriske og lindre huden på etter trening i basseng, open water eller annen trening som foregår i sola. Våt hud absorberer umiddelbart den pleiende formelen og gir huden fuktighet og friskhet igjen. Når man bruker denne er det ikke nødvendig å bruke vanlig body lotion etterpå. 

2. NIVEA CREME SMOOTH

Er en fuktighetsgivende dusjsåpe med kjærtegn av eksotisk shea. Dusjsåpen vil etterlater seg en myk og glatt følelse som vil vare.

3. NIVEA SENSITIVE SHOWER GEL

Er en fuktighetsgivende shower gel som inneholder bambusmelk. Denne gelen frisker opp og pleier huden din ett en hard treningsøkt.

4. NIVEA CREME
 
Er en perfekt fullkroppskrem som passer til hele kroppen (overkropp, underkropp, albuer, knær, hender og ansikt. Kremen passer for både voksne og barn. Den unike formelen med Eucerit, Panthenol og Glycerin både beroliger og gir intensiv fuktighet til huden.

Selv om alle disse produktene er veldig gode, har jeg allikavel klart å plukke meg ut en  favoritt. Jeg personlig liker best NIVEA CREME. Grunnen til det er fordi jeg føler den gir best fuktighet samt at den ikke virker klebende når det vanlige tøyet skal på etter økta.

Test noen av produktene ut og finn din favoritt. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits