ANKOMMER DATE I JOGGEBUKSE

God kveld folkens !

For en gang skyld fikk jeg muligheten til å sove helt til jeg våknet av meg selv, noe som med andre ord ble til 10.15. Det var helt magisk og det eneste problemet det førte til var at jeg hadde 45 minutter på meg før jeg måtte stille opp på en treningsdate jeg hadde med noen gode venner på Solsiden. Jeg fikk hevet på meg en joggebukse og en genser, slukt en kopp kaffe og måtte så sprinte av gårde. Jeg løp som en to meter høy Bambi på glatta og 15 minutter senere var jeg ferdig oppvarma og klar for økt. 

I dag skulle vi gjennomføre en Spartaøkt som vil si at vi skulle gjennomføre en rekke øvelser i en 50 sek på og 15 sek pause sekvens. Dagens Spartaøkt besto av 10 øvelser. På grunne av noen små beinproblemer jeg har for øyeblikket, måtte jeg bytte ut noen øvelser. Jeg gjennomførte da høyfrekvent boksing med 4 kg vekter. 

1. Goblet squat 

2. Mountain Climber

3. KB swing 

4. T Push-ups

5. Split jumps

6. Bent-over rows

7. Side lunges

8. Plank row

9. Front lunge med rotasjon

10. Push & press

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
Som en liten avslutning på hele økta fant jeg og Marion ut av at vi ville bryte litt. Dette medførte at jeg innså to ting.
1. Man skal ikke yppe med jenter som kan gi deg juling og 2. Jeg må trene mer styrke.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits