ROLIG LANGTUR

Denne uken ønsker jeg å utfordre dere til å løpe en rolig langtur med en god venn eller venninne. En rolig langtur kan gjerne ha en varighet på mellom 1,5 time og opp til flere timer (2-3 timer). Jeg ønsker at dere skal sette dere et mål om å gjennomføre en løpetur som totalt varer 2 timer.

Tempoet dere skal holde under løpeturen er slik at dere lett skal kunne holde en sammenhengende samtale. Men andre ord skal snakking ikke være noe problem under økten. Jeg anbefaler dere derfor til å invitere med dere en person som er glad i å prate og du har mye til felles med. På denne måten går man ikke tom for ting å prate om og langturen vil følelsesmessig gå mye fortere. 

Denne gangen fikk jeg med meg Marion og Eline på tur. Med disse to moroklumpene går tiden superfort. Vi tar alle trening seriøst men selvsagt får vi tid til litt tull også.

Hvem skal du ta med deg på langtur denne uka ?

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Én kommentar

Andrea

23.02.2016 kl.15:46

Får vel dra med meg kjæresten:)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits