LA FORTID VÆRE FORTID

"The past should be the past. It can destroy the future. Live life for what tomorrow has to offer, not for what yesterday has taken away"

Dette er quote som jeg mener har en viktig betydning for oss som trener og ikke minst for dem som har vært på tanken om å begynne med treningen. Hvor ofte stiller man seg opp forran speilet og tenker at man kunne gjort noe på en annen måte, eller at man skulle begynt å gjøre noe på et tidligere tidspunkt ? Jeg snakker ikke først og fremst om det estetiske som kropp og slikt, men generelt om valg man har gjort som man har angret på i ettertid.

Jeg kan stadig vekk stille meg forran speilet på rommet og tenke at jeg skulle satset tidliger eller vært mer seriøs, for da hadde jeg sikkert vært et annet sted enn hvor jeg er nå (karrieremessig). For hver gang jeg er inne på en slik tankegang passer jeg på å følge opp med å si til meg selv hvorfor jeg faktisk driver med dette fortsatt, hvilket nivå jeg har oppnådd og hva jeg fortsatt kan prestere. Dersom jeg tenker negativt blir jeg hvertfall ikke bedre og en ting er sikkert, jeg sitter inne med et farlig potensial !  

Mitt forslag til dere kjære lesere er derfor at dere må stå på og følge deres drømmer og drite i fortiden og se lyst inn i fremtiden !

Hvilken drøm skal du oppnå ?
 

Én kommentar

Eddie

04.03.2016 kl.22:34

Scrollet rundt her inne og kom over dette :) her var der jaggu en STOR porsjon med motivasjon ! Veldig godt skrevet og absolutt noe jeg skal huske på videre :) kan jo slenge inn min drøm... Fullføre maraton i 2017 og være tidenes pappa for minsten hjemme!

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits