TUSEN TAKK FOR ALLE GRATULASJONER

Jaja folkens, da var jeg blitt ett år eldre og nå er jeg halvveis til 50. Dagen skulle begynne med en god treningsøkt, men da jeg kom til Solsiden PT-senter hadde en av mine PT-kunder stelt i stand til full bursdagsfest for meg. Krone, banner, partybriller og kake, var bare noe som sto klart til meg. Jeg ble så overrasket og glad at treningsøkta der og da ble glemt. Etter nesten en time med sang, gratulasjoner og kakespising fikk jeg endelig surret meg gjennom treningsøkta. 
 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Resten av dagen har jeg fått en masse flotte gratulasjoner og bursdagshilsner som gjort bursdagen min ekstra stas. Til noen av gratulasjonene medfulgte det også bilder. Jeg kan ikke fatte hvordan folk har fått lurt til seg disse men her kan dere se noen av bildene jeg fikk i dag. 

Tusen takk for alle gratulasjoner !

*
 

Én kommentar

Cassandra Lysgård

13.03.2016 kl.13:20

Gratulerer med overstått. :-)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits