EN NY TRIATLONGENERASJON

SAMSUNG CSC

God formiddag spreke lesere. Mange av dere har sikkert gjort dere en formening om hva triatlon er, men forbinder den kanskje mest med en gjeng halvgamle, tykke menn som har presset seg inn i en alt for trang trikot. For dere som ikke kjenner til triatlon, er det en idrett som er satt sammen av svømming, sykkel og løp og det finne totalt sett fem distanser: supersprint, sprint, olympisk, halv ironman og ironman.

I mange år har realiteten vært at det er den eldre garde som har erobret innen sporten, men dette er noe som holder på å endre seg nå. En bølge av ungdommer er nemlig på vei inn i sporten og 2016 kommer til å bli året der den eldre garde får utfordret seg mot de som er noen år yngre. Forrige helg arrangerte TriUng en treningscamp for ungdommer mellom 13 og 19 år der de fikk utfordrett seg innen svømming, sykling og løp. Jeg var en av de to trenerne som fikk lov til å være med denne herlige gjengen under treningscampen. Arrangementet ble en stor suksess og Fædrelandsvennen ønsket at jeg skulle lage et innlegg i deres lokalsport spalte. 

Les artikkelen ved å trykke på lenken under og del gjerne med andre som er triatloninteresserte. Der er så utrolig viktig at ungdommene kommer i fokus. 

http://lokalsporten.fvn.no/en-ny-triatlongenerasjon-25599

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits