SÅ DU SPILLER FOTBALL, SÅ SØTT

Hei og hopp folkens. De fleste av dere har mest sannsynelig begynt ferien og reist til fjells for å nyte den friske fjelluften. For meg som fortsatt er i Kristiansand benyttet jeg denne flotte dagen til å gjennomføre en skikkelig insane svømmeøkt sammen med to andre triatlonmaskiner fra Kristiansand Triathlon, nemlig Wiggo og Adrian. For et par dager siden tullet jeg med at jeg skulle kjøre en 100 x 100 m svømmeøkt og jaggu ble økta et faktum. Klokken 10.00 sto vi på bassengkanten og stupte uti. Tre og en halv time senere var vi ferdige. Vi hadde på forhåd bestemt oss for å starte hver 100 m pr. 2. minutt og det klarte vi å holde. 

Etter en slik økt er det superdeilig å komme seg hjem, legge beina gøyt, sette på en superteit film og dytte masse mat i trynet. Det er hvertfall planen nå. 

Grunnet mye barn i bassenget i dag kunne jeg ikke ta bilder, så dere får nøye dere med noen litt eldre bilder fra en annen langøkt ;)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits