ZOMBIES HATE FAST FOOD

SAMSUNG CSC

God formiddag spreke mennesker. Nå er det vel snart på tide å komme seg ut av hus og få opp pulsen litt ? For min del er jeg akkurat ferdig med min første treningsøkt for dagen. Jeg våknet av en eller annen rar grunn klokken 06.00 og hadde ikke sjans til å få sovnet igjen. Solen skinnte allerede og jeg så dermed ingen grunn til å kaste bort deler av dagen med å ligge i senga, så jeg helte nedpå en stor kopp kaffe, tok på meg treningstøy og jogget rolig ned til friidrettsbanen. 

På dagens treningsplan sto det løpsintervaller (hurtighet/eksplosivitet). Etter gårsdagens heftige svømmeøkt (100 x 100 m = 10 000 m) kjente jeg at denne økta kom til å bli noe hardere enn vanlig, men skal man bli best kan man ikke skylde på at man er litt sliten. Økta besto av 25 drag som til samme resulterte i 5000 meter dersom man ikke reiner med oppvarming, pause og nedjogging. 

Slik så økta mi ut i dag:

5 x 400 m (80-90 % av makspuls)

10 x 200 m (85-95 % av makspuls)

10 x 100 m (så fort du klarer)

Pausene kan man bestemme litt selv, men jeg synes det er deilig å ha en aktiv pause der jeg går 200 m mellom hvert drag slik at kroppen klarer å hente seg noe inn før neste drag påbegynner. 

"I am i charge of how I feel and today I am choosing fit"

Skal du teste ut denne økta en av de nærmeste dagene ?

SAMSUNG CSC

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits