TEAM SMARTFISH FUJI HAR GJORT MEG TIL EN ELITEATLETFor to dager siden fikk dere vite at det er mye nytt som skjer på triatlonfronten, men det største er definitivt at jeg er kommet med på det jeg vil si er norges beste triatlonlag, nemlig Team Smartfish Fuji. I år skal jeg representere deres elitelag som da kommer til å bestå av Per Morten Ellingsen, Hans Christian Tungesvik, Julie Flakne Andresen, Kari Flottorp Lingsom og meg. I tillegg til å vært så heldig å få lov til å konkurrere for dette teamet i 2016, så får jeg også en rekke nye samarbeidspartnere. I år blir Smartfish, Birksport, Fuji, 2XU, Salming, Trimtex, Unaas, Rudy Project, Stabæk klinikken, Klubben.no og Fullfart Lingsom mine hovedsamarbeidspartnere.

Selv om Team Smartfish Fuji har et elitelag så er Team Smartfish Fuji et triathlon- og swimrunteam på tvers av klubb der målet er å ha glede og nytte av hverandre mot hver enkelt utøver sitt individuelle mål i 2016. Det totale teamet består av rundt 70 spreke personer. Selv om jeg ikke har møtt hele teamet enda er det hvertfall noe av det jeg gleder meg mest til. Inntrykket jeg har fått gjennom sosiale medier og deres instagramkonto (@Team_Smartfish_fuji) er at det er en sprudlende gjeng med stort fokus på samhold og det sosiale rundt trening og konkurranse, uansett hvilket nivå man er på. 

Jeg tror denne gjengen kan hjelpe meg til å ta et godt skritt videre mot mine store mål denne sesongen og gleder meg masse til triatlonsesongen starter !

"I`m a part of a team. Something bigger. When someone is successful, it`s good for the teamas a whole. Everyone is in it together !"

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits