KRS ULTRA

SAMSUNG CSC

Hei og hopp sprekinger. I går gikk Kristiansand ultra av stabelen. Dette er et nytt ultraløp for året som kunne friste med to lange distanser, en på 20 km og den andre på 60 km. Jeg var selvsagt til stede, men denne gangen som heiagjeng. Jeg hadde nemlig blitt sterkt frarådet av min muskelterapeut i å delta da løypa var krevende med tanke på terrenget. Han mente det ville bli en for stor risk å ta nå før jeg skal i gang med en viktig sesong. Selv om ikke jeg deltok, tilbringte jeg likevel store deler av dagen på å heie alle de spreke deltakerne over målstreken.

Etter noen/mange timer med venting, begynte utøvere å passere målstreken og det tok ikke lang tid før jeg så kjente ansikter. Jeg må si jeg ble superimponert over alle de jeg kjente, men mest imponert ble jeg nok av unggutten Adrian på 17 år som jeg er trener for på TriUng. Han stilte for første gang på et 60 km løp og viste en hederlig innsats ved å gjennomføre løpet med en løypeprofil på over 2000 høydemeter med tiden 9 timer og 18 min. Selv om det gikk tungt på slutten og at han hadde vonde bein etter feil valg av løpesko, klarte han å pushe seg helt frem til målstreken og at på til sette inn en liten spurt. Jeg tror denne triatleten kommer til å bli farlig i nær framtid, så watch out !

Ellers ønsker jeg å gratulere alle som deltok på KRS Ultra med et fantastisk løp.

Hva synes dere lesere om denne gjengen, ser det ut som de har løpt mellom 20 og 60 km ?

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Én kommentar

Thea

10.04.2016 kl.16:43

Så artig ut:D

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits