VÆR DIN EGEN MOTIVATOR

God ettermiddag spreke mennesker ! Jeg snakker mye om motivasjon på denne bloggen og det er fordi jeg mener det er en av de viktigste faktorene her i livet. Uansett hva det skulle være så spiller motivasjon en eller annen rolle. I dag skal jeg gi dere noen knagger som kan føre til at din hverdag som egen motivator kan gå litt lettere.

Vær positiv 

Som oftest kan man gjøre et valg til en hver situasjon man står ovenfor. På den ene siden har man den negative holdningen der man ser alt det negative i den gitte situasjonen. Har man først fått en negativ innstilling blir effekten av situasjonen minimal og det blir i hvertfall ingen positiv opplevelse. Dersom man på den andre siden møter situasjoner med en åpen og positiv holdning vil man ofte få maksimalt ut av den og man vil mest sannsynlig oppnå flere goder som man kan dra med seg videre i livet. 

SAMSUNG CSC

Skap gode vaner 

Uansett om det skulle gjende kosthold, sykemeldinger, trening eller noe annet så handler det om å skape gode vaner som man klarer å holde over tid. Eksempelvis har man de som sier at de skal trene eller spise sunt. For at man skal kunne si at noe er blitt en vane må det forekomme over en lengre periode. Personlig mener jeg at overgangen fra man starter med noe til det blir en vane tar minimum tre uker og at det ikke er en vane før det er noe som skjer på gjevnlig basis. Bestem deg for en god vane og prøv å holde på den minimum tre uker. Eksempelvis vil jeg utfordre alle dere lesere som snuser til å holde opp denne perioden (minimum 3 uker).

Skap nye ideèr og bestem deg for gode målsettinger

Lag en plan på hvordan du vil leve enten om du er idrettsutøver, student, businessmenneske eller en helt vanlig 8 til 16 person. Hvilke tanker har du for det livet du lever i dag og hvilke valg vil du kunne møte på din vei. Lag deg noen målsettinger slik at du alltid har noe å jobbe mot. Måten du kan gjøre dette på er å først bestemme deg for 1-3 delmål som du i løpet av kort tid skal kunne oppnå. Delmålet skal ikke være lett men utfordre deg på daglig basis. Alle delmåla skal så sikte mot et hovedmål som da skal være gjennomførbaret over lengre tid.

SAMSUNG CSC

Bygg på suksess​

Spill på den suksess du allerede har oppnådd og bruk det for det som den er verd. Suksessen du tidligere har oppnådd har gjerne gjort deg mer mental sterk og mer motivert. Jo oftere du oppnår suksess desto mer forekomst av motivasjon vil man kunne få, så drit litt i janteloven og si høyt til deg selv at du faen meg er best i det du holder på med !

Ha et fokus på drømmene dine 

Fokus, fokus og atter fokus ! Det er det eneste som nytter. Har du en drøm om noe så må du være villig til å gjøre alt for å oppnå den og ikke la noe eller noen stå i din vei. Møter du en hindring må du ha "eyes on the price" og enten komme deg rundt, over eller gjennom hindringen. En ting er hvertfall sikkert, du må ikke stoppe !

SAMSUNG CSC

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits